1. Introducere

Acest document stabilește termenii și condițiile pentru utilizarea serviciilor furnizate de Cloud Forest Infrastructure S.R.L. („Cloud Forest”) prin intermediul site-ului său https://cloudforest.ro. Prin accesarea și utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord să fiți obligat de acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați serviciile noastre.

  1. Servicii oferite

Cloud Forest oferă o gamă largă de servicii, inclusiv, dar fără a se limita la, servicii de gazduire web, gazduire VPS, înregistrare de domenii și servere de jocuri. Detaliile despre fiecare serviciu, inclusiv prețurile, sunt disponibile pe site-ul nostru web https://cloudforest.ro.

  1. Plată și facturare

Toate serviciile furnizate de Cloud Forest sunt facturate în avans. Facturile vor fi trimise prin e-mail și vor include informații despre serviciile achiziționate și perioada de facturare. Este responsabilitatea dvs. să ne furnizați informațiile de facturare corecte și să efectuați plata în termenul stabilit. Dacă plata nu este efectuată în termenul stabilit, ne rezervăm dreptul de a suspenda sau de a anula serviciile furnizate.

  1. Utilizarea serviciilor

Suntem încântați să vă oferim serviciile noastre, dar utilizarea lor trebuie să fie în conformitate cu acești termeni și condiții, precum și cu legile și reglementările aplicabile. În special, utilizarea serviciilor noastre pentru a comite infracțiuni sau pentru a încălca drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală este strict interzisă. Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau de a anula serviciile furnizate dacă constatăm că utilizarea lor de către dvs. este ilegală sau încalcă acești termeni și condiții.

  1. Confidențialitate

Ne angajăm să protejăm confidențialitatea datelor dvs. personale în conformitate cu politica noastră de confidențialitate, care poate fi consultată pe site-ul nostru https://cloudforest.ro/politica-de-confidentialitate.

  1. Responsabilitate

Ne străduim să oferim servicii de calitate superioară, dar nu putem garanta că acestea vor fi neîntrerupte sau fără erori. Ne declinăm responsabilitatea pentru orice daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea serviciilor noastre sau de indisponibilitatea acestora.

  1. Modificări

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea dvs. să consultați acești termeni