hostiko-vpsbanner
hostio-arrow

POLITICA DE UTILIZARE ACCEPTABILĂ (PUA) A SERVICIILOR DE GĂZDUIRE CLOUD FOREST INFRASTRUCTURE S.R.L.

Această politică de utilizare acceptabilă („PUA”) stabilește termenii și condițiile pentru utilizarea serviciilor de găzduire oferite de Cloud Forest Infrastructure S.R.L. („Cloud Forest”) și este destinată să asigure utilizarea legală și etică a serviciilor de găzduire și să protejeze integritatea și disponibilitatea serviciilor Cloud Forest și a altor utilizatori ai serviciilor Cloud Forest.

 1. UTILIZAREA SERVICIILOR CLOUD FOREST

Utilizatorii serviciilor Cloud Forest trebuie să respecte toate legile și reglementările aplicabile în ceea ce privește utilizarea serviciilor Cloud Forest. Utilizatorii serviciilor Cloud Forest trebuie să se abțină de la orice activitate care ar putea afecta negativ serviciile Cloud Forest sau utilizatorii altor servicii de găzduire.

 1. RESTRICTII ALE UTILIZARII SERVICIILOR

Utilizatorii serviciilor Cloud Forest sunt interziși să utilizeze serviciile în orice mod care ar putea constitui o încălcare a legilor sau reglementărilor aplicabile. În plus, utilizatorii serviciilor Cloud Forest sunt interziși să utilizeze serviciile în orice mod care ar putea fi considerat:

a. Inadecvat sau ofensator – inclusiv, dar nu limitat la, utilizarea serviciilor Cloud Forest pentru a promova conținut care este de natură discriminatorie, rasistă, violentă sau obscenă sau care încalcă drepturile altor persoane;

b. Ilegal sau fraudulos – inclusiv, dar nu limitat la, utilizarea serviciilor Cloud Forest pentru a promova conținut ilegal sau fraudulos sau pentru a participa la orice activitate care ar putea fi considerată ilegală sau frauduloasă;

c. Daunator sau periculos – inclusiv, dar nu limitat la, utilizarea serviciilor Cloud Forest pentru a promova conținut care poate afecta negativ securitatea sau integritatea altor rețele sau sistemelor informatice;

d. Spam sau phishing – inclusiv, dar nu limitat la, utilizarea serviciilor Cloud Forest pentru a trimite spam sau phishing sau pentru a promova orice altă activitate care ar putea fi considerată spam sau phishing;

e. Supraîncărcare sau suprautilizare – inclusiv, dar nu limitat la, utilizarea serviciilor Cloud Forest într-un mod care ar putea afecta negativ performanța sau disponibilitatea serviciilor Cloud Forest sau a altor utilizatori ai serviciilor. Exemple precum dar nu se limitează la folosirea constantă a nucleului procesorului la >90% sau consumul constant al bandei de internet.

 • Utilizatorii noștri nu trebuie să încalce drepturile de autor, marca comercială sau alte drepturi de proprietate intelectuală ale altor persoane.

 • Utilizatorii noștri nu trebuie să utilizeze serviciile noastre în scopuri ilegale sau neetice, inclusiv pentru a promova conținutul ilegal, spam-ul sau activități ilegale.

 • Utilizatorii noștri nu trebuie să încerce să obțină acces neautorizat la serverele noastre sau la conturile altor utilizatori.

 • Utilizatorii noștri nu trebuie să încerce să perturbe sau să afecteze negativ serverele noastre sau serviciile noastre.

 • Utilizatorii noștri nu trebuie să se folosească de orice serviciu oferit de către CLOUD FOREST INFRASTRUCTURE S.R.L. pentru orice fel de afiliere cu rețeaua TOR (The Onion Router)

 • Utilizatorii noștri nu trebuie să abuzeze de lățimea de bandă de internet pe care o punem la dispoziție, să creeze rețele de proxy sau VPN.
 • Utilizatorii noștri nu trebuie să păteze reputația adreselor IP oferite de către CLOUD FOREST INFRASTRUCTURE S.R.L. 

 • În cazul primirii unui raport de abuz din partea furnizorilor de internet, clientul va fi notificat în max. 24 de ore pentru lămuriri. Clientului i se vor acorda alte 24 de ore pentru un răspuns clarificator ce rezultă în rezolvarea problemei menționate în raportul de abuz. În cazul neprimirii unui răspus serviciul raportat ca abuz va fi suspendat și/sau anulat, în funcție de severitate.

 • Orice încălcare a PUA menționată în acest document duce la întreruperea și/sau anularea serviciului constatat.