hostio-arrow

Intel® Xeon® Silver 4309Y CPU @ 2.80GHz, 3.60GHz Turbo

Lansat în Q2 2021, toate serverele noastre au la baza procesoare Intel® Xeon® Silver 4309Y cu 8 nuclee si 16 thread-uri.  Cu o un clock speed de baza de 2.8GHz per nucleu, ce poate atinge viteze de până la 3.60GHz prin tehnologia Intel SpeedStep®, acesta depășeste în performanțe majoritatea procesoarelor din gama Intel Xeon E5, folosite adeseori în infrastructura serviciilor de găzduire.

Memorie RAM enterprise DDR4 RDIMM 3200MT/s, Dual Rank.

Utilizăm module multiple de memorie RAM în fiecare server, cu capacitate de stocare individuală de 32GB ce utilizează tehnologia DDR4 RDIMM. Aceasta oferă o lățime de banda mai mare și o viteză mai rapidă de transfer față de DDR3. De asemenea, modulul de memorie RAM are un clock speed de 3200MHz, ceea ce o face ideală pentru sarcini intensive de procesare a datelor și pentru jocuri video avansate.

Stocarea datelor în RAID5

 

Pentru a asigura siguranța datelor tale, stocăm toate datele în mod independent de servere, pe echipamente Dell PowerVault ME5, astfel încât să oferim redundanță în posibilitatea extrem de scăzută a defectării oricarui server.

În plus, folosim multiple unitati SSD & HDD în sistem RAID5 pentru a oferi redundanță și protecție datelor tale în cazul defectării vreunui modul.

 

Discuri Enterprise SAS SSD Samsung

Cu o interfață SAS de 12Gb/s, folosim discuri SSD Samsung MZILT1T9HBJR0D3 cu o viteză de citire secvențială de 2100 MB/s și de scriere de 1800 MB/s pentru toate serviciile pe care le oferim.

Hard Disk-uri Enterprise Toshiba

Cu aceeași interfață SAS de 12Gb/s și cu o viteză de rotație de 10,500rpm, folosim hard disk-uri mission critical Toshiba AL15SEB24EQY pentru backup-uri dar și pentru clienții ce au nevoie de spațiu de stocare la un preț accesibil.