hostio-arrow
roleaf.ro logo

Găzduire web ieftină și performantă

Prețuri mai mici pentru resurse mai multe și performanțe mai bune. RoLeaf.ro este proiectul nostru de suflet ce aduce hostingul la standardele din ziua de azi în România.

hostiko-bgright-top

Pachetele noastre de găzduire

O opțiune de buget creată să acomodeze un singur website, de obicei folosit pentru pagini de prezentare sau bloguri personale, bazate pe HTML5, PHP sau WordPress. Având alocat un nucleu de procesor de 2,80 Ghz și 2GB de memorie RAM, împreună cu 10GB de spațiu de stocare SSD enterprise, acest pachet este o opțiune perfectă  tuturor celor ce doresc să-și asigure prezența online.

Opțiunea pe care o recomandăm majorității site-urilor, indiferent de complexitatea acestora. De la platforme de la plafrorme de e-commerce,  site-uri WordPress cu multe plugin-uri sau diverse CMS-uri, cele două nuclee de procesor împreună cu cei 4GB de memorie RAM vor reuși să susțină în condiții ideale site-urile fără a exista bootlenecks. Traficul intens sau va fi singurul motiv de upgrade.

Recomandat magazinelor online cu produse diverse, site-urilor cu trafic intens sau platformelor ce necesită resurse suplimentare, 4 nuclee de procesor, 8GB RAM și 75GB stocare SSD în RAID5 vor satisface nevoia de resurse a tuturor site-urilor pe care doriți să le găzduiți.

Cel mai puteric pachet pe care îl oferim, destinat în special platformelor de tip SaaS, magazinelor online cu baze de date mari de produse, sau rețele de site-uri interconectate. 8 nuclee, 16GB RAM și 150GB spațiu vor satisface cele mai exigente site-uri web.

Administrare cu cPanel

Toate pachetele de găzduire web vin la pachet cu panoul de administrare prin cPanel, de departe cel mai matur panou de control comercial pentru administrarea website-urilor. Interfața web intuitivă, în limba română, oferă toate opțiunile de care ai nevoie pentru a-ți dezvolta și administra site-urile web: Acces fișiere, modificare zone DNS, baze de date, creare conturi de mail, consola web SSH și multe altele.

Poți selecta versiunea de PHP dorită prin selectorul PHP sau poți lansa o aplicație Node, Python sau Ruby direct din cPanel.

Cel mai performant server web - LiteSpeed

LiteSpeed este un server web de tip comercial, ce a fost creat cu focus pe viteză, performanță și scalabilitate a traficului. În combinație cu pluginul LiteSpeed Cache pentru WordPress oferă perfomanțe net superioare celorlalte servere web. Acesta este disponibil pentru toate planurile de găzduire.

LiteSpeed este complet compatibil cu site-urile create pentru Apache și poate interpreta fișierele .htaccess. Licența de folosire este inclusă în fiecare plan de găzduire oferit.

Demo viteză încărcare WordPress

Pentru a putea testa viteza de încărcare a unui website găzduit de noi, am creat un website pe bază de WordPress pe cel mai ieftin plan, planul de găzduire Single. Pentru a putea beneficia la maxim de serverul web LiteSpeed, am instalat pluginul LiteSpeed Cache în setările default. Rezultatul îl puteți accesa la adresa de mai jos.

Înregistrare și transfer domenii .ro

Suntem Registrar Autorizat RoTLD și practicăm unul dintre cele mai mici prețuri pentru înregistrarea domeniilor .ro, de doar 40 lei/an . Acceptăm și transferuri de domenii de la alți registrars pentru a beneficia de acest preț la urmatoarele reînoiri ale domeniilor.

Adresă IP dedicată

Pentru doar 5 lei în plus la orice abonament lunar sau 50 de lei la orice abonament anual, puteți beneficia de o adresă IP dedicată contului de găzduire. O adresă IP alocată doar ție te ajută să îți controlezi reputația site-urilor web găzduite în fața motoarelor de căutare și în fața serverelor de mail, pe langă numeroasele avantaje tehnice.

Ne anunțăm propria plajă de adrese IP sub numărul de sistem autonom AS215339.

Găzduire web gratuită în prima lună

Testați-ne gratuit pachetele de găzduire folosind codul 30FREE în procesul de check-out pentru o reducere de 100% în primul ciclu de facturare lunar. Cuponul se aplică o singură dată per client și include și opțiunea de IP dedicat.