hostio-arrow
hostiko-bgleft-botom
gazduire server minecraft

Propriul server de Minecraft pentru tine și prietenii tăi în România. Gratuit.

Serverul tău de Minecraft gratis te așteaptă cu 2GB de RAM enterprise, CPU nelimitat și o selecție a celor mai populare versiuni.

hostiko-bgright-top
hostiko-bgleft-botom

Alătură-te comunității Nexus Craft!

Găzduiți pe infrastructura noastră, unul dintre cele mai ambițioase proiecte de rețea Minecraft în România, comunitatea Nexus Craft vă așteaptă pe play.nxc.ro

nexus-craft.ro
hostiko-bgright-top

Panou de administrare Pterodactyl

Cel mai sigur, modern și puternic panou de administrare opensource a serverelor de jocuri

panou gazduire minecraft

Întrebări și răspunsuri

Nu, la plasarea comenzii puteți alege opțiunea „Transfer Bancar” iar serviciul va fi activat instant.

Nu. Poți avea oricâți jucători dorești pe serverul tău, însă trebuie să ai în vedere că se va simți nevoia de RAM suplimentar odată ce vei avea mai mulți jucători conectați concomitent.

2GB de RAM, putere nelimitată de procesare, 5GB spațiu de stocare, bandă nelimitată de internet, adresă IP shared și port aleatoriu.

În esență da. Practic, serverele create se vor șterge automat după 90 de zile pentru a preveni risipa de resurse pentru clienții ce nu le vor folosi. Este necesar să ne anunți la fiecare 3 luni dacă dorești să folosești în continuare serverul printr-un ticket, pe mail sau pe canalul nostru de Discord. Nu-ți face griji, poți face asta de câte ori dorești.

Panoul de administrare Pterodactyl va crea serverul pentru tine, tu trebuie doar să îl pornești, să te conectezi și să joci.

Instant, după plasarea comenzii. Un cont nou ți se va crea pe platforma noastră de administrare https://gaming.cloudforest.ro și vei primi un email cu un link pentru activarea contului. Mai departe, trebuie doar să-ți administrezi serverul.