hostiko-bgleft-botom

Găzduire Server Counter-Strike 2 fără limite în România.

Creează-ți propriul server dedicat Counter-Strike , cu sloturi nelimitate, CPU nelimitat și IP dedicat, gestionat cu panoul de joc Pterodactyl.

hostiko-bgright-top
hostiko-bgleft-botom

Găzduire Servere Counter-Strike: 2 fără limite de slots în România

După marele anunț al celor de la Valve de la începutul acestui an asupra lansării urmatoarei versiuni a jocului de succes internațional, Counter-Strike 2 va rula pe ultima versiune a motorului Source, respectiv Source 2, motor ce în prezent rulează Dota 2. 

În prezent jocul este disponibil sub formă de test doar unui număr limitat de jucători iar acesta promite cel mai mare salt tehnologic din istoria jocului, îmbunătățind grafica, performanța și mecanica jocului pentru o experiență demnă de un joc ce este jucat la nivel competitiv în lumea întreagă.

Deși au existat multe speculații și teorii asupra datei exacte de lansare, unele mai ciudate decât celelalte, Valve a anunțat doar că jocul va fi lansat în această vară.  

După lansarea oficială, suntem pregătiți să vă punem la dispoziție cele mai bune servere de CS2 găzduite în propriul data center, cum v-am obișnuit, fără limite de slots și fără limite de procesor. Împărtășim valorile celor de la Valve și credem într-o experiență de joc fără compromisuri și limitări, pe un server cu o latență extrem de scăzută pentru jucătorii din România. 

Serverul va fi creat instant după confirmarea plății iar serverele vor fi diferențiate doar de memoria RAM aleasă. Beneficiați de IP & port dedicat, protecție DDoS ce include blacklist-uri actualizate săptămânal, acces SFTP asupra fișierelor și gestionarea extrem de ușoară a serverului mulțumită panoului de administrare Pterodactyl.

Și bineînțeles cum o comunitate de gaming nu este completă fără propriul website, vă punem la dispoziție găzduire web gratuită.

hostiko-bgright-top