hostio-arrow
hostiko-bgleft-botom
cloudpanel create sites

Găzduire web VPS începând de la €2.5/lună

Ideală pentru site-urile web ce au nevoie de resursele proprii la pachet cu libertate totală pentru dezvoltatori.

hostiko-bgright-top

Performanțe superioare mulțumită

Server Web NGINX

Descoperă performanțele unui serverul web Nginx! Viteză uluitoare și eficiență maximă în gestionarea traficului web. Cu capacitatea sa remarcabilă de a gestiona mii de conexiuni simultan, Nginx redefinește standardele în materie de încărcare rapidă a paginilor. Ideal pentru site-urile cu trafic intens, Nginx oferă performanță de excepție cu consum redus de resurse.

server web ngix
protocolul http2

Configurat cu HTTP/2

Lansat in 2015, upgrade-ul binemeritat al vechiului protocol HTTP/1.1 folosit încă din 1997 este adoptat doar de aprox. 35% din site-urile din ziua de azi (sursă statistică live). Oferind o viteză de încărcare net superioară prin transfer al datelor în format binar, multiplexing și compresie a header-elor vă oferă un avantaj substanțial în SEO.

Modul PageSpeed

Dezvoltat de Google, modulul PageSpeed este inclus și preconfigurat în serverul Nginx. Activează-l cu un click în panoul CloudPanel și bucură-te de o optimizare la nivel de server pentru viteza site-ului tău.

modul pagespeed
varnishcache logo

Server Varnish Cache

Cel mai popular server de caching, creează automat versiuni statice ale celor mai accesate pagini pentru a nu suprasolicita serverul web. Activează-l cu un singur click din panoul de administrare.

Hai la noi! Migrare și prima lună absolut gratuită.

Migrare + configurare ca la carte gratuită

Vrei să te muți de pe găzduirea shared? Descoperă performanța unui VPS pentru site-ul tău web! Experții noștri îți vor crea un mediu dedicat ideal site-ului tău web cu zonă DNS Cloudflare, instalare SSL și migrare gratuită a site-ului și a bazei de date. Comandă orice server ți se potrivește apoi deschide un ticket cu toate datele necesare.

Prima lună gratuită - FREE30

Vrei să explorezi înainte să te muți? Comandă orice configurație de server și aplică codul de reducere FREE30 pentru 100% reducere în prima lună. Îți garantăm că ne vei adora găzduirea.

Întrebări și răspunsuri

Pe scurt: pentru performanță. WordPress, magazinele online sau diversele CMS-uri moderne necesită resurse dedicate, raportate și la nivelul de trafic. Avem un articol complet ce explică de ce să alegi găzduirea VPS.   

Accesul root înseamnă control deplin asupra serverului virtual, ceea ce îți permite să instalezi toate dependențele necesare site-ului tău și să îl configurezi după bunul plac. Singurele limitări sunt cele menționate în politica de utilizare acceptabilă ce au mai mult caracter legal. (ex. conținut piratat, DDoS, răspândire malware etc.)

CloudPanel este panoul de administrare complet gratuit ce vine preinstalat în VPS. Acesta aduce o bibliotecă de software dedicat găzduirii web preconfigurat după cele mai bune practici ce poate fi administrat foarte ușor de folosit într-o interfață web minimalistă. Pentru mai multe detalii asupra acestuia, puteți citi acest articol: Ce este CloudPanel?